Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje (coronaproof)

Bent u op zoek naar een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje in de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen? Onze locatie is erg goed bereikbaar voor bedrijven die gevestigd zijn in Oost-, Midden en Noord-Nederland.

Fantastische locatie voor een bedrijfsuitje

Doordat we midden op het recreatiegebied Bussloo zijn gevestigd is onze locatie een fantastisch decor voor uw volgende bedrijfsuitje! Door de centrale en buitengewone ligging bieden wij talloze mogelijkheden voor bijzondere bedrijfsactiviteiten. Bekijk ook eens onze prachtige binnenlocatie.

Tal van mogelijkheden voor uw volgende bedrijfsuitje

Daarnaast zijn we bij Brodazz beach en Hofstede de Middelburg van alle markten thuis. Door jarenlange ervaring is het verzorgen van diverse activiteiten bij ons in goede handen. Door de vele mogelijkheden is een uniek bedrijfsuitje of teambuilding activiteit bij ons in een handomdraai geregeld!

Hieronder zie je onze acht meest geboekte bedrijfsuitjes. Voor prijzen en informatie klikt u op het uitje

Bedrijfsuitje op maat

Heeft u een andere activiteit voor ogen? Geen probleem, wij hebben nog veel meer mogelijkheden en denken graag met u mee om een passende activiteit te vinden!
Heeft u interesse om uw volgende bedrijfsuitje of teambuilding activiteit bij ons te organiseren? Neem dan nu contact op.

  Je naam (verplicht) Je e-mailadres (verplicht) Telefoonnummer (verplicht)
  Je bericht (verplicht)  

  De escape game

  De escape game

  Expeditie Robinson

  De eenden rally

  Haka experience

  Workshop verf gooien

  Oorlogs winter

  FBI reallife moordzaak

  Grand diner-spellen